Däckservice för din bil i Växjö

Det är inte alltid man behöver köpa nytt och det lönar sig att se över sina däck och hjulinställningen ibland. Allt för att du ska rulla smidigt, säkert och kostnadseffektivt på vägarna.

 

Punktering? Vi kan hjälpa dig!

Har du råkat ut för en punktering finns det goda chanser att vi kan laga detta. Tänk på att besöka en verkstad så fort som möjligt, så att skadan inte förvärras! Smuts i däcket, en skadad gördel eller sprickbildningar i gummit är sådant som gör att det kan bli svårt att laga.

Det kan vara komplicerat att se omfattningen på skadan själv. Därför rekommenderar vi att du alltid vänder dig till en verkstad för denna typ av däckservice. Däck som tappat formen eller fått en oproffsig lagning kan leda till problem och olyckor.

 

Rätt hjulinställning sparar pengar

Det kan räcka att ha kört på en trottoarkant eller en ojämnhet i vägen för att din hjulaxel ska hoppa ur läge och börja slita onödigt mycket däcken. Rätt hjulinställning bidrar till ökad livslängd på dina däck och minskar förbrukningen av bränsle. En felaktig hjulinställning upptäcker du oftast genom att bilen drar åt något håll eller att däcken är mycket ojämnt slitna.

 

Återvinning av däck

Är det för sent för däckservice åtar vi oss att agera ansvarsfullt gentemot miljön och återvinner skadade eller utslitna däck efter kraven som ställs enligt SVDAB, Svensk Däckåtervinning AB. Du kan som kund komma in till oss med dina uttjänta personbilsdäck så tar vi hand om dem.

 

Välkommen till vår däckservice i Växjö!

Ring, maila eller boka online.

Kontakta oss:

KB Däckcenter i Växjö
Hejaregatan 6
350 33 Växjö

 

Telefon, Olle Karlsson: 0470-71 91 81

Mail: olle.karlsson@kronobergsbil.se

 Öppettider:

Måndag – fredag 07:00-16:00

Lunchstängt 12-13