Kör säkert i vinter – Testvinnare från Continental

När det gäller körning på halt väglag vill du inte chansa. Med en kombination av maximal körglädje och säkerhet ger våra däck från Continental den optimala upplevelsen på hala vintervägar. Gör ett klokt val i vinter – Välj en testvinnare.

Kom gärna in till oss på BestDrive Täby– Vi hjälper dig att hitta de däck som passar dig och din bil bäst. Är du redan utrustad med vinterdäck hjälper vi dig gärna att byta.

 

 

Continental IceContact 2

Denna fleråriga testvinnare är det modernaste och mest avancerade dubbdäcket på marknaden!

Ett nytt och unikt dubbdäck med extrem hög säkerhet och ett väggrepp som klippt och skuret för förrädiska vintervägar med snö och is. Däcket är testat och utvecklat ibland annat Gislaved och Arvidsjaur, helt enkelt perfekt anpassat för Sverige!

Däcket har både ett bättre väggrepp och en jämnare och tystare körning tack vare 50% fler dubb än föregående modell. Miljöhänsynen är kraftigt förbättrad genom lägre vägslitage, mycket tack vare att dubbens vikt reducerats med 50%.

https://kbdack.se/continental-ice-contact-2/

 

ContiVikingContact 6

Nya ContiVikingContact 6 är ett nyutvecklat dubbfritt däck av nordisk typ. Fokus ligger på maximal, dubbfri säkerhet på svåra vintervägar. Liksom IceKontakt 2 är även detta däcket en flerårig testvinnare.

Fantastiska köregenskaper på snö, is och vinterbarmark. Innovativ asymmetrisk mönsterdesign som vi kallar “Devided Tread Technology” ger större möjligheter att kombinera, och optimera däckets säkerhetsegenskaper på både snö/is och barmark.

En unik gummiblandning gör att mönstret bibehåller den viktiga flexibiliteten under däckets hela livslängd. Tillsammans med ett stort antal självlåsande sajpningar får det nya däcket extremt säkra egenskaper på isiga underlag.

https://kbdack.se/continental-viking-contact-6/

 

WinterContact TS850

Wintercontact TS850  är ett säkert dubbfritt däck av Europeisk typ med en stabil konstruktion och gummiblandning för att ge säkra egenskaper på våta och torra vintervägar. Säkra på snö. Passar tunga, motorstarka bilar med förare som värdesätter stabilitet och körkänsla. Utmärkt komfort och lågt vägljud.

Testvinnare i en rad facktidningar genom åren.
Bland annat Teknikens Värld och Auto Motor & Sport.
https://kbdack.se/wintercontact-ts850/

Kontakta oss:

KB Däckcenter i Växjö
Hejaregatan 6
350 33 Växjö

 

Telefon: 0470-71 91 80, 0470-71 91 81

Mail: robin.johansson@kronobergsbil.se

 Öppettider:

Måndag – fredag 07:00-16:00

Lunchstängt 12-13