Våra tjänster

Vi erbjuder tvätt, polering, vaxning, mindre lackreparationer,  samt rengöring in- och utvändigt. Det kan också ingå motortvätt, fälgtvätt, lackkonservering och polering av strålkastare  för att nämna några delar. Utbudet skiljer sig åt mellan våra verkstäder så kontakta därför din närmaste verkstad för att få ett förslag.

På flera av våra anläggningar kan vi tvätta din bil, både med maskintvätt och handtvätt.

Vi förvarar gärna dina däck hos oss på KB däckcenter. I förvaringspriset ingår att vi tvättar dina hjul, gör en däckdjupsmätning och analys av skicket.

Om du har råkat ut för en punktering eller annan däckskada hjälper vi dig att reparera detta. Våra däckreparationer är av hög kvalitet och låter därför dina däck rulla länge vid en reparation, även om de blir utsatta för både värme och högt tryck

Vi åtar oss att agera ansvarsfullt gentemot miljön och återvinner därför alla utslitna personbilsdäck efter kraven som ställs enligt SVDAB, Svensk Däckåtervinning AB.

Med ett BestDrive-kort kan du betala service och reparationer hos din BestDrive-återförsäljare i Sverige. Det kostar inget att skaffa eller ha kortet och du ansöker snabbt och enkelt hos våra serviceverkstäder eller direkt på hemsidan.

Rätt hjulinställning kan bidra till ökad livslängd på dina däck samt minska bränsleförbrukningen. Kontakta oss så berättar vi mer.

Hos oss på KB Däckcenter kan du själv boka tid direkt från vår hemsida.  Klicka på “Boka hjulskifte” i menyn och följ instruktionen.

Vi hjälper dig med allt inom däck och fälg, inklusive montering, balansering och skifte av dina hjul. Detta för att de ska rulla så smidigt och säkert som möjligt på vägarna.